Uusi Verso

Uusi Verso on pääosin nuorista aikuisista muodostuva verkosto, joka painottaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Olemme osa Tampereen ev. lut. seurakuntien toimintaa. Haluamme olla luovasti ulospäin suuntautunut yhteisö, jossa on avara kohtaamisen ilmapiiri ja jossa löytää lahjansa ja kutsumuksensa sekä kasvaa Jumalan tuntemisessa. Tule mukaan olitpa nuori, aikuinen tai nuori aikuinen!

Yhteisössämme on tällä hetkellä noin 500 kävijää. Meitä eivät yhdistä ikä, mielipiteet tai käyttäytymiskoodit vaan usko; olemme Jeesusta etsivien ja seuraavien ihmisten yhteisö. Mukaan voi siis tulla hyvinkin erilaisista elämäntilainteista. 

 

Uskomme luterilaisen tunnustuksen mukaisesti ja haluamme elää Jumalan valtakuntaa todeksi täysillä. Toiminnassamme vallitsee kuitenkin ajattelun vapaus eli mitään ei tarvitse niellä purematta ja asioita saa kyseenalaistaa. Jokainen saa kasvaa Jumalan tuntemisessa omaan tahtiinsa. 
 

Mielestämme seurakunnan tulee olla aidosti yhteisöllinen kokemus, jossa tulee kohdatuksi omana itsenään. Aito yhteisöllisyys tarkoittaa myös sitä, että seurakunta ei ole ohjelmatoimisto, vaan jokaisella jäsenellä on jotakin annettavaa. Kun ihminen löytää paikan, johon Jumala on hänet tarkoittanut, vapautuu valtava määrä luovuutta ja innostusta. Uuden Verson toiminta syntyykin seurakuntalaisten ideoista, jotka toteutetaan yhdessä. Siksi haluamme kutsua sinua mukaan rakentamaan yhteisöämme. Sinun persoonallesi ja lahjoillesi on käyttöä.