Uutisia

Uusi Verso perustaa uuden messuyhteisön Hervantaan

Uusi Verso on perustamassa uutta messuyhteisöä Hervantaan. Messuyhteisö koostuu messusta sekä yhteisestä toiminnasta Uuden Verson kanssa. Uutta messua on suunniteltu jo jonkin aikaa, sillä Uuden Verson messuväki ei tule enää kauaa mahtumaan Pispalan kirkkoon.

Varikkomessun siirtyessä Pispalan kirkon remontin ajaksi Tesomalle haluttiin myös huomioida muu Tampere, mikä loi tilaisuuden perustaa uusi messuyhteisö väkirikkaaseen opiskelijakeskittymään, Hervantaan. Hervannan messuyhteisö on luonnollista jatkumoa Uuden Verson toiminnalle, sillä yhteisön haaveena on ollut perustaa uusia yhteisöjä sekä luoda sytyttäviä messuja ja yhteisöllistä toimintaa.

hervanta

Hervannan messu pidetään ensimmäisen kerran 26.11., minkä jälkeen järjestetään vielä toinen koko yhteisön messu ensi pääsiäisen aikaan. Näiden lisäksi Hervannan messu pidetään 2-3 kertaa samaan aikaan Varikkomessun kanssa keväällä 2018, ja samalla työstetään Hervannan messusta omaa messuaan. Messuväen jakautessa kahteen paikkaan vasta muotoutumassa olevan Hervannan messutiimin on myös helpompi järjestää muun muassa lastenhoito pienemmälle määrälle ihmisiä. Hervannan messun on tarkoitus startata täyteen vauhtiin syksyllä 2018. Lopullisen päätöksen messujen ajankohdasta päätämme myöhemmin. Hervannan messu kaipaa myös uusia tekijöitä, joten jos sinua kiinnostaa ihmisten kohtaaminen, uuden luominen tai vaikkapa musiikki, ota yhteyttä Essi Vallbackaan (essi.vallbacka(a)gmail.com).


Palaa otsikoihin