Uutisia

Tulen ja valon joulu valtaa jälleen Kalevan kirkon!

Tanssia, projisointia, tulta, valoa ja musiikkia - näistä elementeistä kootaan Tulen ja valon joulu! Kalevan kirkon seinät heräävät eloon tavalla, jota et unohda. Vuoden sykähdyttävintä joulukirkkoa ovat tekemässä Uusi Verso, Flamma ja Bright.


Huikea joulukirkko Kalevan kirkossa 15.12. klo 18 ja 21

tulen_valon_joulu_fbevent_text
Tulielementtejä, tanssia, erinomaista bändimusiikkia ja visuaalinen ilotulitus, joka herättää Kalevan kirkon seinät eloon. Näistä elementeistä rakennetaan Valon ja tulen joulu, joka yhdistää joulun perinteisen sanoman ja elämyksellisen nykytekniikan.

Valon ja tulen joulu tarjoaa kokemuksia kaikkien aistien välityksellä. Seinille heijastetaan elämyksellistä ja värikästä videokuvaa, mikä luo kirkkoon ainutlaatuisen tunnelman. Tämän jälkeen et katso Kalevan kirkkoa enää ikinä samoin kuin ennen! Vaikka tapahtuma toteutetaan nykytekniikkaa hyödyntäen, kyseessä on ennen kaikkea joulukirkko, jossa tärkeintä on joulun sanoma.

Tule paikalle ja tuo mukaan kaverisikin! Tätä et halua missata. Koko illan draaman kaari kiteytyy kysymykseen: miltä jouluyön kertomus näyttäisi meidän ajassamme?

Draamallisen illan toteutuksesta vastaavat Uusi Verso, Bright Finland ja Flamma.

Palaa otsikoihin