Uutisia

Terveiset perhetyöstä

Sini-Marja Aronen aloitti elokuussa Uuden Verson perhetyöntekijänä. Ensimmäisiä kehityskohteita ovat lasten tallit messuissa sekä vanhemmuuden tukeminen. Uuden Verson lapsille ja perheille on siis luvassa entistä enemmän yhteistä elämää!

sinimarja1Moi! Olen Sini-Marja Aronen, Uuden Verson perhetyöntekijä. Olen toiminut päiväkodinopettajana parikymmentä vuotta, ja nyt olen kuukauden verran saanut tutustua ihmisiin ja Uuden Verson toimintaan. Kotona majailee kolme 8-17 vuotiasta lasta, yksi mies ja kaksi kissaa :)

Minun hommani Uudella Versolla on olla mukana lastentoiminnassa ja perhetyössä, auttaa vapaaehtoisia siinä missä voin, sekä kehittää tätä toimintaa yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Unelmani on, että voisin olla mukana auttamassa ihmisiä löytämään paikkansa Jumalan rakkaana lapsena seurakunnassa. Niin lapset kuin aikuiset tarvitsevat yhteyttä toisiinsa ja yhteyttä Jumalaan. Uuden Verson toiminnassa minua ilahduttaa elävä, näkyvä usko sekä yhteinen näky Jumalan valtakunnasta, joka ei jää pelkäksi sanahelinäksi, vaan sitä eletään todeksi tässä ja nyt!

Tänä syksynä uusina tuulina puhaltaa mm. vapaaehtoisten kanssa ideoidut Lasten Tallit (ent. pyhikset), joiden sisältä löytyy edelleen sekä (pyhäkoulu)opetusta että mukavaa ikätasoista tekemistä ja toimintaa. Talven aikana järjestetään myös mm. vanhemmille kasvatusaiheisia tilaisuuksia, kannattaa seurata ilmoittelua Uuden Verson nettisivuilla ja facebookissa!

Olitpa sitten uusi tai vanha, nuori tai varttunut verso, tule juttelemaan niin saan tutustua sinuunkin. Aurinkoa päiviisi!

      Sini-Marja


Palaa otsikoihin