Virallinen totuus -blogi

Isoja mahdollisuuksia

Älä jää sivustaseuraajaksi kun Jumala tekee uutta


Seurakunta on Kristuksen ruumis, jossa jokaisella jäsenellä on yhtä elintärkeä rooli kuin ihmiskehossakin. Yhdessä kokonaisuus toimii ja kykenee ihmeellisiin suorituksiin. Näin on myös meidän yhteisössämme. Jokaista tarvitaan ja jokaisella on jotakin ainutlaatuista annettavaa Jumalan valtakunnalle.

Tänä syksynä meillä on suunnitteilla monta todella upeaa juttua, joiden kautta voimme kokea jotakin ikimuistoista, ja kutsua samalla ystäviämme ja tuttujamme jakamaan hetket kanssamme. Nostan tässä esiin pari esimerkkiä.

Lokakuun 3.-4. päivä meillä on Uuden Verson 10-vuotissynttärit. Olemme varanneet Pispalan kirkon koko viikonlopuksi ja haaveena on juhlia oikein kunnolla. Minusta meillä on siihen aihetta, koska olemme saaneet näiden vuosien aikana kokea poikkeuksellisia juttuja. Jumala on tehnyt keskellämme asioita, joista monet muut vain haaveilevat. Olisiko siis kerrankin hyvä syy juhlia! Ja kutsua kaikki mukaan yhteiseen iloon!

Joulun alla olemme suunnitelleen 19.-20.12. järjestää Kalevan kirkossa "Kaikkien aikojen joulukirkon". Mahtipontinen työnimi tarkoittaa, että haluaisimme rakentaa Jeesuksen kunniaksi niin upean joulumessun kuin suinkin osaamme. Tapahtuman ohjaa Timo Suomi, joka on aiemminkin auttanut meitä venymään uudelle tasolle. Mukaan on tulossa myös mm. Johan West, joka loihti vuosi sitten Valon ja tulen messuun henkeäsalpaavat projisoinnit.

Näiden spektaakkeleiden rinnalla haaveilemme, että ihan perusmessut, tallit ja muut toiminta ottaisi askeleita eteenpäin. Että voisimme kokea Jumalan ihmeitä keskellämme myös arjessa. Aina ei tarvitse olla suurta ja mahtavaa, sillä lopulta kuitenkin yhteisömme vetovoima punnitaan arjessa. Siinä miten ihminen tulee kohdatuksi ja rakastetuksi. Siinä miten Jumalan armo tulee todeksi perustoiminnassamme. Ja siinä miten palvelemme silloinkin kun ei huvittaisi tai kun olisi kiusaus elää vain itselle.

Näillä sanoilla haluan kutsua ja rohkaista sinua tulemaan palvelukseen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen (Ef 4:12, 16). Uudelta avoimia tehtäviä -sivulta löydät tarjolla olevia hommia. Lisäksi voit olla yhteydessä tiimivetäjiin ja/tai työntekijöihin ja pohtia yhdessä, millä tavalla sinä voisit rakentaa seurakuntaa omien lahjojesi ja resurssiesi mukaan. Älä jää sivustaseuraajaksi kun Jumala synnyttää kauttamme uuden sukupolven seurakuntaa!

Tästä pääset avoimia tehtäviä -sivulle: http://www.uusiverso.fi/sivustot/uusi_verso/tule_mukaan/vapaaehtoiseksi/avoimia_tehtavia


Pastorinne Timo
14.8.2015


Palaa otsikoihin