Opiskelijatalli (OPKO)

Tule mukaan joukkoon, jossa tutustumme itseemme, toisiimme ja Jumalaan. Haluamme olla levittämässä rakkauden ja armon ilmapiiriä Tampereen opiskelijamaailmaan. Tukikohtanamme toimii Tampereen yliopiston Taivaankansi-kappeli (Pinni B 5krs). Kokoonnumme torstaisin klo 18.00 opiskelijailtaan. Näemme toisiamme myös torstaisin Café Taivaankannessa klo 13.30-14.30. Touhutaan me yhdessä paljon kaikkea muutakin. Tule rohkeasti tutustumaan. Nähdään kappelilla! 
Lisätietoja: opko.fi/opiskelijat/tampere tai markus.syrjatie (at) opko.fi.

Experience - lähde matkalle, joka muuttaa elämäsi!

Experience on puolen vuoden prosessi, joka huipentuu matkaan ulkomaille, paikkoihin, joihin et muuten pääsisi. Ennen matkaa ryhmä kokoontuu noin joka toinen viikko valmistelemaan sitä ja oppimaan samalla, mitä Jeesuksen seuraaminen käytännössä tarkoittaa. Experience on tarkoitettu 18–26-vuotiaille, jotka haluavat haastaa itsensä ja ovat valmiita elämää muuttavaan seikkailuun.

Seurakunta tukee projekteja taloudellisesti mutta loput rahat osallistujat hankkivat yhdessä. Kohde-esittelyn yhteydessä on arvioitu osallistumismaksu, joka tarkentuu projektin edetessä. Käytännössä raha tuskin on ongelma – etsimme yhdessä ratkaisut haasteisiin.

Lue lisää täältä