Kiihdytyskaistat_nuoli_tekstillä

Uskalla haluta enemmän!

Kiihdytyskaistat ovat helppoja liittymäkohtia Uuden Verson yhteisöön. Kaistoilta voi hakea vauhtia tai uusia haasteita myös omaan hengelliseen kasvuun eri vaiheissa elämää. Mikä olisi sinulle sopiva kiihdytyskaista?


Startti

starttitiimi
- Ajo-ohjeita alkuun!

Otetaan siitä selvää neljän viikon aikana. Startissa saat kavereita ja pääset mukaan Uuden Verson yhteyteen. Startti on myös paikka tsekata omia ajatuksia ja elämää.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: pertti.k.huotari@gmail.com


Alfa

Hyvä kysymys! Alfa on sarja vuorovaikutteisia tapaamisia, joiden aikana tutkitaan vapaa muotoisesti kristinuskon perusteita. Ilman paineita. Ilman painostusta.

Lisää: uusiverso.fi/alfa


HeKaVa

- Syvemmälle uskoon ja yhteyteen

Hengellisen kasvun valmennusryhmä pitää sisällään sekä hauskaa pintaliitoa että syväsukelluksia uskoon, yhteyteen ja kasvuun. Kantavina teemoina ovat Uuden Verson arvot: Jumala ensin!, olet hyväksytty, lupa innostua ja suunta ulospäin. Kysymys ei ole oikeista vastauksista vaan oikeista kysymyksistä ja yhdessä etsimisestä. HeKaVan päätteeksi lähdemme porukalla ulkomaan reissulle tekemään hyvää. Lähde matkalle, joka muuttaa elämäsi!

Lisää: uusiverso.fi/hekava


Syty

- Täyteen liekkiin

Kuka minä olen? Mitkä ovat vahvuuteni ja lahjani? Mihin haluan olla menossa? Syty on neljän kuukauden mittainen matka kohti parempaa itsetuntemusta ja rohkeutta astua esiin. Matkan aikana pohditaan omia vahvuuksia ja persoona, rohkaistaan kokeilemaan uutta sekä etsitään omaa intohimoa ja Jumalan suunnitelmaa. Et elä sattumalta juuri nyt. Sinut on kutsuttu tätä hetkeä ja tätä elämää varten. Ja paras on vielä edessä.

Joka toinen viikko maanantaisin 12.11.2018-4.3.2019.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Saija Fabritius, saija.fabritius@hotmail.comNuoret johtajat

- Vahvistu ja vaikuta


Johtaminen on vaikuttamista juuri sillä paikalla, jossa olet. Se on taito, jossa kuka tahansa voi kehittyä. Kurssi antaa hyvät valmiudet kasvaa johtajana sekä seurakunnassa että sen ulkopuolella. Kurssilla käydään läpi mm. tiimin rakentamista, henkilökohtaista kasvua, valtuuttavaa johtamista ja omaa kutsumusta.

Tarkemmat tiedot: uusiverso.fi/nj


Tallipäällikkökoulutus

- Kohti valmentavaa johtajuutta

Miten elää yhdessä Jumalan valtakuntaa todeksi niin rohkeasti, että se haastaa ihmisten käsityksen Jeesuksesta? Miten kasvaa tallin johtajana? Luvassa syvällinen prosessi opetuslapsena ja opetuslapseuttajana kasvamisessa. Puolen vuoden mittaiseen prosessiin sisältyy viisi lähijaksoa, joiden teemat ovat orientaatio, oppiminen, johtaminen, missio ja karaktääri. Koulutus on suunnattu jo tallia vetäville tai sellaista starttaileville.