L5K9204

Yhteinen juttu

Olemme yhteisö, jossa jokainen voi olla osa kokonaisuutta. Teemme tästä yhdessä näköisemme. Haluamme, että jokainen saa laittaa lahjansa ja innostuksensa likoon. Voimme olla yhdessä palvelemassa toinen toisiamme ja samalla Jumalaa (Hebr. 6:10). Monet ajattelevat, että seurakunta on kuin mikä tahansa firma, josta saa palveluita, kunhan maksaa veronsa. Tämä pitää vain osittain paikkansa, sillä Raamatussa seurakunta on yhteisö, jossa kaikki palvelevat toisiaan. Jokaisella on jotakin annettavaa (1. Kor. 14:26).

Oman paikan ja kutsumuksen löytää usein, kun lähtee vain liikkeelle. Tule siis rohkeasti mukaan ja ota ensimmäinen askel. Tutustut samalla uusiin ihmisiin ja ehkä myös itseesi.

Tallit

Talli on kaveriporukka, jossa jaetaan elämää ja pidetään hauskaa yhdessä ja kasvetaan kohti Jumalaa. Tallit kokoontuvat kodeissa, lenkkipolulla tai julkisissa tiloissa - vain mielikuvitus on rajana. Lue lisää talleista täältä.

Palvelutiimit

Tiimejä on monenlaisia, kuten musatiimi, mediatiimi ja rukoustiimi. Tiimit palvelevat mm. messuissa. Tiimit voivat myös pitää illanviettoja tai esimerkiksi järjestää koulutusta erikoisalueeseensa liittyen. Lue lisää tiimeistä täältä.