TIIMIHAASTE

Uusi Verso tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa lähetyskäskyä ennakkoluulottomasti. Nyt ei tarvitse rajoittaa mielikuvitusta eikä kahliutua perinteisiin. Nyt haetaan jotakin uutta, joka puhuttelee tämän ajan nuorta aikuista raikkaalla tavalla. Olisiko sinusta ja tiimistäsi rikkomaan rajoja ja luomaan jotakin ennen kokematonta? Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

Kampanja voi olla millainen tahansa, kunhan se suuntautuu seurakunnan ulkopuolelle ja kohtaa nuoria aikuisia (n. 18-35v). Kyseessä voi olla evankeliointi, hyväntekeväisyys tai kontaktin hakeminen johonkin ennen tavoittamattomaan ryhmään.

Kerätkää innostunut tiimi, ideoikaa yhdessä ja ilmoittautukaa kisaan!

Säännöt

1. Tarkoitus

Kilpailun tarkoitus on kohdata ja puhutella uudella tavalla Tampereella asuvia nuoria aikuisia, jotka eivät osallistu seurakunnan toimintaan.

2. Kenelle

Kilpailuun saa osallistua kuka tahansa, joka haluaa levittää Jumalan rakkautta sanoin tai teoin. Kilpailuun osallistutaan tiimeittäin eli yksittäinen henkilö ei voi osallistua. Kampanjan toteuttamiseen on suositeltavaa kutsua ydintiimin lisäksi muitakin. 

Tiimihaasteen kautta tukea saaneet hankkeet katsotaan Uuden Verson toiminnaksi mutta hanke voi olla myös toteutettu yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. UV:n logo on oltava näkyvissä kaikissa esitteissä ja muissa vastaavissa materiaaleissa.

3. Aikataulu

Kilpailuun osallistuvan kampanja tulee toteuttaa 1.2.-1.12.2015 välisenä aikana. Kampanja voi olla joko yksittäinen tempaus tai pitkäkestoisempi projekti.

4. Ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan viereisellä lomakkeella tai sähköpostilla: timo.poyhonen (ät) evl.fi. Sähköpostin liitteenä tulee olla vapaamuotoinen kampanjasuunnitelma, josta käy ilmi kampnanjan idea, toteutussuunnitelma, ydintiimin henkilöt (max 10 hlöä) sekä alustava budjetti. Nuorten aikuisten toimintaryhmä myöntää rahoituksen valitsemilleen kampanjoille.

5. Resurssit

Kampanjan toteutukseen voi anoa osallistumisen yhteydessä rahaa kymmenistä euroista tuhansiin euroihin hankkeen koosta ja luonteesta riippuen.

Jokainen tiimi saa tuekseen valmentajan, jonka tehtävä on tukea tiimiä kampanjan toteutuksessa. Valmentaja on joko seurakunnan työntekijä tai vapaaehtoinen. Valmentaja ei saa osallistua itse kampanjan toteutukseen.

6. Palkitseminen

Parhaan kampanjan toteuttanut ydintiimi palkitaan. Myös epäonnistunut mutta poikkeuksellista innovatiivisuutta ja rohkeutta osoittanut kampanja voidaan palkita. Palkinnot jaetaan vasta kampanjan toteutuksen jälkeen, koska toteutus on keskeinen kriteeri onnistumiselle. Muita palkitsemiskriteerejä ovat mm. innovatiivisuus, rohkeus, tavoittavuus, sanoma, yhteistyökykyisyys, käytännön toimivuus ja tekijöiden innostuneisuus.