Banneri_syksy14

Tallit - Liity joukkueeseen!

Lähde mukaan talliin eli joukkueeseen. Talli on kaveriporukka, jossa jaetaan elämää ja pidetään hauskaa yhdessä ja kasvetaan kohti Jumalaa. Talliporukan tarkoituksena on myös muuttaa yhdessä maailmaa piirun verran paremmaksi paikaksi. Tallit kokoontuvat kodeissa, lenkkipolulla tai julkisissa tiloissa - vain mielikuvitus on rajana. Osassa talleja on myös pienempiä ryhmiä, kuten soluja tai taistelupareja.Opiskelijat ja nuoret


Kyttälä

kyttala-1Urbaani ja dynaaminen porukka keskellä kaupunkia. Tavoitteena kasvaa hengellisesti, jakaa elämää ja vaikuttaa positiivisesti maailmassa. Sun uudet frendit saattaa olla just täällä!

Kokoontumiset Valohuoneella (Kyttälänkatu 1) 26.9., 10.10., 24.10., 7.11. ja 21.11., aina klo 18.

Lisätietoja: Raffelta, ralf-eerik.friman@evl.fi


Nuorten talli

nuortentalli-1


Oletko 15–22-vuotias, uskosta kiinnostunut tai seurakuntapaikkaa etsivä nuori? Tule Nuorten talliin! Tutustutaan yhdessä rukoukseen ja ylistykseen, sekä kasvetaan yhdessä uskossa. Kokoontumiset St22:lla (Rautatienkatu 22) joka toinen perjantai klo 18.


Lisätietoja: senja.nieminen (at) hotmail.com
Opiskelijatalli (OPKO)

opiskelija-1

Tule mukaan joukkoon, jossa tutustumme itseemme, toisiimme ja Jumalaan. Haluamme olla levittämässä rakkauden ja armon ilmapiiriä Tampereen opiskelijamaailmaan. Tukikohtanamme toimii Tampereen yliopiston Taivaankansi-kappeli (Pinni B, 5. krs).

Kokoonnumme torstaisin klo 18.00 opiskelijailtaan. Näemme toisiamme myös torstaisin Café Taivaankannessa klo 13.30-14.30. Touhutaan me yhdessä paljon kaikkea muutakin. Tule rohkeasti tutustumaan. Nähdään kappelilla!

Lisätietoja: opko.fi/opiskelijat/Tampere tai markus.syrjatie (at) opko.fi.
International Fellowship

international-1

Come join us at the University Chapel for prayer and Bible study. You do not have to have a Christian background to join us. If you are interested in knowing more about the Bible, or want to discuss matters of faith, or simply want to meet people, or learn about more about Finnish culture, this is your chance!

 Every Second Tuesday (odd weeks) at the University Chapel  (Kanslerinrinne 1, Pinni B, 5th floor)  Contact Information: markus.syrjatie@opko.fi , 040 8388912, FB: IFES Tampere
Yleistallitkipinä-1

Kipinätalli

Kipinätalli kokoontuu parillisilla viikoilla keskiviikkoisin klo 17.30-20.00 Länsi-Tampereella. Kipinää arkeen ja uskoon. 

Lisätietoja Heliltä: helimu (at) hotmail.com

sotko-1

Hervannan talli eli Sotko 

Hervannassa kokoontuu Sotko (sotkuisten kotien talli). Olemme talli, jonka tarkoituksena on kasvaa yhteen Jeesusta seuraten ja Hervannan aluetta palvellen. Meitä on yleensä kokoontumisissa ollut kymmenkunta nuorta aikuista. Kokoonnumme joka toinen keskiviikko jonkun kotona.

Lisätietoja: sotkotalli (at) gmail.com

Aapo-1

Aapo & frendit

”Olen itse kokenut, että kun löytää Jumalan rakkautta elämäänsä yhdessä toisten kristittyjen kans, niin kaikki omat kuviot muuttui ratkaisevasti. Elämä ei ole enää entisensä, se on paljon paljon parempi. Haluan sitä lisää.” Johanneksen evankeliumissa on kolme kertaa Jeesus käskeny et rakastakaa toisianne (Joh 13, 15). Miksi? Miten se löytyy? Virkistystä, etsintää ja elämää erityisesti sinkuille.  Kokoonnumme parillisten viikkojen tiistaisin klo 18.

Lisätietoja: pertti.k.huotari (at) gmail.comvatiala-1

Vatiala-talli

Vatiala-talli starttaa syksyllä 2019. Haluatko uusia tuttavuuksia? Pohditko kristinuskoon liittyviä asioita? Luvassa on matalan kynnyksen rento ilta, jossa ohjelmassa hyviä keskusteluja, pieniä alustuksia ja iltateetä. Tule sellaisena kuin olet!

Vatialan seurakuntatalo, keskiviikkoisin klo 18 parillisilla viikoilla. 

Lisätietoja: Pasi Malkasilta,  0407451162tesoma-1

Tesomatalli

Tesomatalli kokoontuu rukouksen, Sanan ja yhteisen aterian merkeissä. Tallissa jaetaan elämää, kasvetaan yhdessä ja halutaa toimia Tesoman hyväksi. Talli haluaa tarjota yhteyden kokemuksen jokaiselle kävijälle. Sunnuntaisin parittomilla viikoilla klo 17. 

Lisätietoja: Jouni Heiskanen, jouni.m.heiskanen@evl.fi
Perhetallit


perhetalli-1

Uuden Verson perhetalli 

Perhetallin näkynä on opetella Jeesuksen seuraamista aidosti yhdessä eläen. Pyrimme jakamaan omaa ja perheemme elämää palvelemalla, kuuntelemalla, rukoilemalla ja auttamalla. Meitä yhdistää alle kouluikäiset lapset ja haluamme tavoittaa samassa elämänvaiheessa eläviä lähiympäristömme perheitä. Kokoontumisissa on kerrasta riippuen perheliikuntaa, retkeilyä, yhteinen ateria, lastenhartaus, rukousta ja ylistystä. Kokoonnumme pääsääntöisesti kerran kuussa sunnuntaisin.

Lisätietoja Facebookissa: Perhetalli Kaukajärvelläpapas-1

Mamas & Papas

Varkkariperheiden talli; Isien ja äitien solut vuoroviikoin Pispalan kirkolla ja perheleirit 2 kertaa vuodessa. Tallin perheitä yhdistää varhaisteini ja teinilapset. Painopisteet ovat vanhemmuuden vertaistuki ja perheytyminen. Tallissa on menoa ja meininkiä, erityisesti puhetta :) Papas-ryhmään mahtuu vielä!

Lisätietoja: hpiirainen (at) gmail.com

mamas2-1

Mamas 2

Mamas 2 on äitien vertaistukiryhmä, joka kutsuu mukaan aitoon, rehelliseen, keskeneräiseen matkaan kohti epätäydellistä -mutta siks just hyvää- elämää, äitiyttä! Hippu uskoa matkassa nostaa jalat välillä ilmaan ja toisinaan pitää ne maassa. Kokoonnumme keskiviikkoisin parillisilla viikoilla Kalevan kirkolla klo 18.

Lisätietoja: Tiia Viljakainen, 050 591 7216
Yhteisiä mielenkiinnon kohteita


eraversot-1

Eräversot

Ajoittain Jeesus, opetuslapset ja lukemattomat muut Raamatun henkilöt vetäytyivät erämaahan syventymään ja viettämään aikaa yhdessä. Eräversot rakentuu tälle samalle perinnölle. Luomakunta kuvastaa Luojaansa ja auttaa asettamaan asioita oikeaan perspektiiviin. Tule mukaan etsimään, mistä tässä elämässä on oikein kyse!

Lisätietoja Markus Karjalaiselta: eraversot (at) gmail.com tai Facebookista
lastensuojelu-1

Lastensuojeluverkosto

Talli lastensuojelutyön ammattilaisille: vertaistukea ja oman työn kehittämistä; visiointia siitä, mitä lastensuojelutyö parhaimmillaan voi olla. Tallin tarkoituksena on pohtia, miten Jumalan valtakunnan arvot voisivat enemmän näkyä omassa työssä lastensuojelun kentällä.

Lisätietoja Hanna-Marialta: hannamaria29 (at) gmail.com

teatteri-1

Teatteri Verso

Haluamme haastaa ihmisten käsityksen Jeesuksesta tekemällä laadukasta teatteria oikeasta elämästä, kristilliseltä arvopohjalta.

"Kiitos teille! Kannattaa tulla toisenkin kerran katsomaan. Padot aukesivat, taas. Ootte te huikean hyviä!" - Höyhen-näytelmän katsoja

Lisätietoja: halisen.tarja (at) gmail.com
go-1

Go!?-talli

"Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on..." Siis lähetystyössä. Haluamme yhdessä etsiä ja toteuttaa tuota paikkaa lähtijänä tai lähettäjänä. Haluamme myös pitää lähetysasioita esillä seurakunnassa sekä tukea jo maailmalle lähteneitä muistaen, että kaikki lähtee rukouksesta.

Lisätietoja Laura Juutiselta: le.juutinen (at) gmail.com

artsu-1

Luova talli  a.k.a. artsu

Artsutallissa taiteillaan, kuunnellaan musaa, käsikirjoitetaan Tankki-animaatiota, käydään keikoilla ja näyttelyissä. Talli, jossa tehdään asioita yhdessä ja kunnioitetaan toisia. Me halutaan kasvaa ja oppia lisää itsestämme. Tallissa puhutaan kepeitä ja syvällisiä.

Lisätietoja: olli.viljakainen@evl.fi tai FB-viesti Ollille.johdatus-1

JOHDAtus-talli

Esimiesten, yrittäjien, johtajien sekä aiheesta kiinnostuneiden talli. 
Virtaa ja vertaistukea arjen ja oman työn haasteisiin!

Lisätietoja: a.lampinen (at) gmail.com 


arabi-1

Arabiyhteisö Elämän suola

Olemme arabien kristillinen yhteisö, jossa luemme Raamattua, rukoilemme ja teemme paljon asioita yhdessä. Kokoonnumme kaksi kertaa viikossa. Jälkimmäisen Varikkomessun yhteydessä meillä on arabiankielinen osuus.Miehille


fcvarikko-1

FC Varikkotiimi

FC Varikkotiimi on jalkapallojoukkue, joka pelaa tällä hetkellä palloliiton Tampereen piirin harrastesarjoja. Kesäisin pelataan ulkokentillä jalkapalloa ja talvisin futsalia hallissa. Viikottaisten pelien lisäksi on säännöllisesti harjoituksia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Mukaan tulevilta toivotaan etupäässä tahtotilaa laittaa itsensä likoon ja pelata kunnolla, sekä halua toimia joukkueessa aktiivisesti. Jonkinlainen pelitausta on plussaa. Joukkueen tarkoituksena on kasvaa kristittyinä miehinä maailman parhaan urheilulajin merkeissä!

Lisätietoja: Tuomo Takkinen, tuomo.takkinen (at) gmail.com tai Facebookista
treeni-1

Treenitiimi

Treenitiimissä urheillaan porukalla ja välillä vähän kisataankin. Lajeina uinti, pyöräily, MTB, juoksu ja triathlon. Täysiä ja sopivasti tosissaan mutta ytimenä kuitenkin yhteys ja hyvä meininki!

Lisätietoja Tuomas Himangalta: tumppi81 (at) yahoo.se tai Facebookista


miestensauna-1

Miesten saunatalli

Miesten talliin on saunan ja miesten seuran kautta syntynyt ilmapiiri, jossa uskallamme puhua uskostamme. Arjen kiireet ja paineet tarvitsevat vastapainoa. Yhdessä rukoilu ja elämän jakaminen auttaa meitä kohtaamaan toisemme ja ottamaan sen seuraavan (uskon)askeleen elämässämme.

Lisätietoja Jouni Alaselta: jouni.alanen (at) iki.fi tai Facebookista


miestenkasvu-1

Miesten kasvutalli

Kasvutalli koostuu miesten kristilliseen kasvuun tähtäävistä pienryhmistä, joissa kukin vuorollaan alustaa valikoidusta teemasta oheismateriaalin pohjalta, ja johtaa sen jälkeistä keskustelua sekä yhteistä rukousta. Tallissa siis harjoitellaan pienryhmän johtamista ja tavoitellaan mottomme Ef. 4:13-15 mukaista kasvua ja kypsyyttä.

Lisätietoja: Teemu Hartikainen, teemuhar (at) gmail.com


päinp-1

Päin persettä -talli

Miehille suunnattu talli, jossa saa puhua asioista niin kuin ne ovat. Talli, jossa saa olla oma itsensä. Talli, jossa halutaan mennä eteenpäin. Talli, jossa syntyy elinikäisiä ystäviä. Talli, jolla on hemmetin kova mainospuhe. Miehille suunnattu talli kokoontuu vähintään joka toinen viikko, yleensä useamminkin.

Lisätietoja: Daniel.hukari@evl.fi