Valtakuntapäivä = VALLANKAAPPAUS!

valtakuntapaiva

Uuden sukupolven aika 

Uusi Verso syntyi noin 13 vuotta sitten. Silloiset nuoret aikuiset tajusivat, ettei Tampereen luterilaisissa seurakunnissa ollut juuri mitään toimintaa nuorille aikuisille. Loppu onkin historiaa ja nyt ollaan vuodessa 2018! Monet Uuden Verson alussa mukana olleet nuoret aikuiset ovat edelleen mukana ja, noh, eivät ole enää aivan niin nuoria. 

Jokainen seurakunta ja yhteisö kaipaa uudistumista. Lauantaina 20. lokakuuta tapahtuu vallankaappaus. 18-28 -vuotiaat saavat vapaat kädet tehdä Uudesta Versosta itsensä näköisen. Lupa on ollut aina, mutta haluamme varmistaa, ettei niin jää vahingossa käymättä! Miltä näyttää sun näköinen seurakunta? Sulla on valta!
 

Valtakuntapäivässä on mukana mm.  huippu-urheilija ja yrittäjä Mika Poutala ja bisnesmaailman kouluissa hyvän tekemiseen vaihtanut Aram Aflatuni

Päivä alkaa klo 15.30 ja paikan päällä tarjotaan sekä kahvi että päivällinen. Lokaatio on Crazy Town, Rautatienkatu 21 (Vanha postitalo). Tule mukaan ja ilmoittaudu alla! Ei maksa mitään! Tapahtumassa voi halutessaan osallistua kuluihin käteisellä tai kännykkäbotin kautta.