www_messu_kuva

Uuden Verson Varikkomessu

Varikkomessu on Uusi Verso -yhteisön suurin ja näkyvin toimintamuoto. Tämä rohkeasti uudenlainen messu kokoaa ihmisiä ympäri Tamperetta ja vähän laajemmaltakin. 

Messu toteutetaan pääasiassa vapaaehtoisten porukalla. Tule mukaan olemaan osa nuorten aikuisten näköistä messua ja yhteisöä!

Messun jälkeen tottakai vietämme kunnon kirkkokahvit sen mukaan, mitä kulloinkin kahvituksesta vastaavat tahtovat meille tarjota. Jokaisen messun jälkeen on myös mahdollista jäädä rukouspalveluun tai vai itsekseen hiljentymään. Lapsille (2,5-14-v.) on messun aikana pyhäkoulut neljässä eri ryhmässä.

Varikkomessu on joka toinen sunnuntai (parillisilla viikoilla) klo 16 ja klo 18.30 Tesoman kirkossa. Messut ovat muuten samanlaisia, mutta ensimmäisessä on pyhäkoulut ja jälkimmäisessä tulkkaus englanniksi. Tervetuloa!


Telakkamessu Hervannassa

Yhteisöllinen nuorten aikuisten messu

Tervetuloa Uuden Verson järjestämään Telakkamessuun Hervantaan! Tule nauttimaan yhteydestä, hyvästä musiikista ja ennen kaikkea kohtaamaan Jumalaa. Lapsille omaa toimintaa (2,5-12-v.).

Uusi Verso on pääasiassa nuorista aikuisista koostuva verkosto Tampereella. Kokoonnumme yhteen sytyttävässä messussa ja keskikokoisissa ryhmissä eli talleissa. Tämä messu on osa projektia, jossa luomme uutta yhteisöä ja säännöllistä toimintaa Hervantaan. Olet tervetullut porukkaan!

Uusi Verso on osa Tampereen ev. lut. seurakuntien toimintaa.

Ajankohta: 20.1.2019 klo 17.00
Paikka: Hervannan kirkko
Järjestäjä: Uusi Verso

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Kuulokojeet Kuulokojeet Inva WC Inva WC