www_messu_kuva

Uuden Verson Varikkomessu

Varikkomessu on Uusi Verso -yhteisön suurin ja näkyvin toimintamuoto. Tämä rohkeasti uudenlainen messu kokoaa ihmisiä ympäri Tamperetta ja vähän laajemmaltakin. 

Messu toteutetaan pääasiassa vapaaehtoisten porukalla. Tule mukaan olemaan osa nuorten aikuisten näköistä messua ja yhteisöä!

Messun jälkeen tottakai vietämme kunnon kirkkokahvit sen mukaan, mitä kulloinkin kahvituksesta vastaavat tahtovat meille tarjota. Jokaisen messun jälkeen on myös mahdollista jäädä rukouspalveluun tai vai itsekseen hiljentymään. Lapsille (2,5-14-v.) on messun aikana pyhäkoulut neljässä eri ryhmässä.

Varikkomessu on joka toinen sunnuntai (parillisilla viikoilla) klo 16 ja klo 18.30 Tesoman kirkossa. Messut ovat muuten samanlaisia, mutta ensimmäisessä on pyhäkoulut ja jälkimmäisessä tulkkaus englanniksi. Tervetuloa!


Varikkomessu

Uusi Verso -yhteisön messu

Tervetuloa rentoon, moderniin ja yhteisölliseen messuun! Uusi Verso -yhteisö kokoontuu joka toinen viikko sytyttävään messuun kohtaamaan toinen toistaan sekä suurta Jumalaa. Klo 16 messussa on lapsille (2,5-14-v.) pyhäkoulut neljässä eri ryhmässä. Klo 18.30 messussa translation into English.

Ajankohta: 13.1.2019 klo 18.30-20.00
Paikka: Pispalan kirkko
Järjestäjä: Uusi Verso

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset