Toiminnan tukemisesta

Teemme kaikki yhdessä töitä seurakuntaperheenä, eläen Kristuksen kutsua todeksi parhaamme mukaan. Tätä työtä meillä on johtamassa työntekijätiimi sekä johtoryhmä, joka koostuu sekä työntekijöistä että seurakuntalaisista.

Sekä yhteinen työmme että työntekijämme tarvitsevat säännöllistä rukoustukea. Kohtaamme päivittäin erilaisia haastavia tilanteita, joissa tarvitsemme viisautta ja voimaa Jumalalta. Se, että yhtenä seurakuntana rukoilemme työntekijöidemme puolesta, on ensiarvoisen tärkeää. Sinun rukouksillasi on todella merkitystä! Sen välillä suorastaan tuntee, kun puolestasi rukoillaan.Tahdomme pyytää sinua rukoilemaan säännöllisesti Uuden Verson puolesta.

Toinen mahdollisuus tukea yhteisön työtä on taloudellinen tuki. Mikäli uskot Uuden Verson työhön, voit halutessasi tukea Uutta Versoa myös taloudellisesti. Tällä hetkellä kolmesta työntekijästämme yksi - Ralf-Eerik Friman - on palkattu vapaaehtoisen kannatuksen turvin. Kevään 2016 aikana pystyimme palkkaamaan Ralf-Eerikin eli Raffen toiseksi papiksi annettujen kannatuslupausten turvin. Raffe on Uudella Versolla täysiaikainen työntekijä ja hänen työnkuvaansa kuuluu mm. papin tehtäviä kuten saarnaamista, toimituksia ja liturgina toimimista sekä messun kehittämistä, musiikkikoordinointia ja opiskelijaikäisten parissa työskentelyä. Raffen palkka maksetaan täysin vapaaehtoislahjoituksin.

Mikäli haluat tukea yhteisöämme, voit osallistua kolehtiin messussa. Voit osallistua kolehtiin myös messun jälkeen lahjoittamalla alla olevalle tilille. Rahat käytetään vain Uuden Verson työntekijöiden palkkakustannuksiin. Olli Viljakainen ja Salla Kuisma saavat palkkansa kirkollisverovaroista. Verovaroin katetaan myös toimintakulut, tilat sekä työntekijöiden muut kulut (mm. puhelimet, työterveys jne.). Kiitos lahjastasi, se tulee tarpeeseen!

Pankkiyhteystiedot: 

Saaja: Tampereen Ev.Lut. Seurakuntayhtymä / talouspalvelut

Tilinumero: FI5157300810007241

HUOM: kirjoita viestikenttään: NA-rahasto 375000.1992360438
(koodi on muuttunut vuoden 2017 alusta)


Kyllä, haluan tukea Uuden Verson kasvua

Tahdon rukoilla säännöllisesti Uuden Verson ja sen työntekijöiden puolesta. Minulle saa lähettää työntekijöiden rukouskirjeen sähköpostiini:


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.