ylakuva
MeNuoret
menuoret-tekstillä2

Messukylän seurakunnan nuorten elämää. Toiminnan keskeisenä paikkana on Linnainmaan seurakuntakeskus. Ovemme ovat nuorille auki viikon jokaisena arkipäivänä.

Tarjoamme viihtyisän tilan, jossa voi nauttia kahvista ja teestä, tavata ystäviään ja tutustua myös uusiin ihmisiin. Perjantai-iltojen yökahviloissa tarjoamme myös pientä purtavaa edulliseen hintaan. Talossamme voi pelata mm. pingistä, biljardia, pöytäfutista, monipuolisesti lautapelejä ja esimerkiksi änäriä PS4 pelikonsolilla.

Lisäksi tarjoamme nuorille isos- ja apuopettajakoulutusta, rauhoittumisen mahdollisuuden
jokaviikkoisissa viikkomessuissa, mahdollisuuden toimia kerhonohjaajana alakouluikäisille lapsille, urheilunjanoisille salibandytoimintaa sekä viikonloppuleirejä ja -retkiä. Olet myös tervetullut ideoimaan ja luomaan uutta toimintaa sekä kantamaan vastuuta erilaisiin tehtäviin. All Inn, kaikki
mukaan!


Isoskoulutus

ISOSKOULUTUS


Isoskoulutus on käynnissä, JEE! Voit käydä koulutuksessa joko maanantaisin tai torstaisin klo 17:30-19 Linnainmaan seurakuntakeskuksella. 
Koulutus on joulutauolla ja jatkuu 14.1./17.1. Hyvää joulun aikaa! 

Messukylän nuoret somessa

SYKSYN TOIMINTAA


Linnainmaan seurakuntakeskuksen ovet ovat avoinna joka arki-ilta (ma-to klo 16-21 ja pe klo 20-01). Nyt joulukuussa olemme koulujen alkuun asti joka keskiviikko ja joka perjantai, paitsi 14.12. Joulukuun ja tammikuun alun ovet ovat kiinni maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. 

Syksyn toiminnasta lisämakua saat TÄÄLTÄ

All Inn!


Tykkää MeNuorista Facebookissa!

Päivän sana