Base Camp 2018

FB_EVENT_basecamp

9.-12.8. AitO Toimintakeskus, Aitolahti

PUHE EI RIITÄ.
Jos et koe yhteyttä Jumalaan, jotain täytyy tehdä. Onko vaikea rukoilla? Onko Jeesus luonteva osa sun elämää vain sunnuntaisin?  Sellaista se on helposti meillekin. Haluamme antaa sinulle todellista ja käytännöllistä apua Jumalan kanssa elämiseen. Muuttunut arki saa aikaan muuttuneen elämän.

Base Camp on Uuden Verson syksyn startti. Luvassa on hulvatonta hauskaa, odottamattomia käänteitä, uusiin tyyppeihin tutustumista, hyvää ruokaa sekä käytännöllistä opetusta ja sparrausta.

Tänä vuonna opetusten fokus on uskon syventäminen ja sen todeksi eläminen. Jeesus antaa todellisen elämän, mutta aina ei ole helppoa löytää yhteyttä Jeesukseen. Sitä ei pidä hävetä! Me halutaan auttaa sua löytämään syvempi yhteys maailman jännittävimmän persoonan kanssa.

Leirillä on tiedossa myös aimo annos hauskanpitoa. Muut yllätykset pidämme vielä salassa, mutta tiedossa on mm. Uuden Verson MasterChef - tästä on jo eeppiset suunnitelmat olemassa! Lisäksi leirikeskuksen tilat ja ympäristö tarjoavat huikeat mahdollisuudet sekä hengailuun että aktiiviseen tekemiseen. Keskuksessa on sisällä mm. urheiluhalli, uima-allas saunoineen sekä kuntosalihuone. Ulkona on mm. jalkapallo- ja tenniskenttä sekä frisbeegolfkoreja, rantasaunaa ja kaunista luontoa unohtamatta.

Leiri alkaa torstai-iltana ja päättyy sunnuntai-iltapäivänä. Lauantaina on ohjelmaa myös lapsille, joten rohkaisemme perheitä tulemaan mukaan erityisesti 11.8. lauantaina! Ilmoittautuminen on auki 2.8. saakka

Hinnat (sis. täysihoidon, majoituksen ja leirin sisällön)

To-su - 75€
To-su, opiskelija/työtön - 65€
Perjantai-ilta-sunnuntai - 55€
Perjantai-ilta-sunnuntai, opiskelija/työtön - 45€
Pelkkä lauantai - 10€ aik., 10€ lapset

BaseCampille 15-17-vuotiaat voivat tulla mukaan vanhempien luvalla (lupalapun saat sähköpostiisi). Sitä nuoremmat lapset saavat tulla mukaan aikuisen luvalla ja valvonnassa, mutta perhemajoitusta ei voida luvata. Osa aktiviteeteista ei sovi lapsille.

Uudistunut Base Camp on jälleen kesän kovin tapahtuma!