Uutisia

Varikkomessut Pispalasta Tesomalle

Pispalan kirkossa alkaa peruskorjausremontti. Remontin ajan Varikkomessut pidetään Tesoman kirkossa.

Uuden Verson pastorit Olli Viljakainen ja Ralf-Eerik Friman ovat innoissaan mahdollisuudesta mennä Tesomalle.

 ”Sehän tarjoaa meille ihan uuden ympäristön ja paikan, missä olla ihmisten kanssa tekemisissä ja ehkä saada jotain hyvää aikaan”, Raffe toteaa. ”Meillä on myös parempi mahdollisuus kohdata ihmisiä, jotka eivät ole Tesomalta Pispalaan saakka tulleet tai jotka eivät ole edes kuulleet meistä.”

Tesoman kirkko seurakuntasali 3

 Ollin mukaan Tesomalla on myös jo osoitettu kiinnostusta Uutta Versoa kohtaan. ”Siellä odotetaan, että siirrämme messun sinne. Kiva nähdä uusia ihmisiä tulevan messuun ja Uuden Verson toimintaan mukaan.”

 Ensimmäiset Varikkomessut Tesoman kirkossa ovat 8.10. Messuja on tuttuun tapaan kaksi: klo 16 ja klo 18.30. Ennen iltamessua on mahdollista osallistua kävelytempaukseen, jossa kuljetaan Pispalan kirkolta Tesoman kirkolle. Kävelyyn on yhteislähtö Pispalan kirkolta klo 17. Jokaisen kävelyyn osallistuneen osalta Uusi Verso lahjoittaa kaksi euroa Tesoman nuorten toimintaan.

 Peruskorjausremontti sulkee Pispalan kirkon noin vuodeksi. Remontin jälkeen tilat ovat myös Uuden Verson toiminnan kannalta entistä toimivammat.

 Tänä syksynä järjestetään myös yksi Varikkomessu Hervannan kirkossa. Tämän messun ajankohta on 26.11.


Palaa otsikoihin