Kiihdytyskaistat_nuoli_tekstillä

Kiihdytyskaistat ovat helppoja liittymäkohtia Uuden Verson yhteisöön. Kaistoilta voi hakea vauhtia tai uusia haasteita myös omaan hengelliseen kasvuun eri vaiheissa elämää. Mikä olisi sinulle sopiva kiihdytyskaista tallien ja messujen valtatielle?
Sisäänajot

Mitä?

Rentoja tutustumisiltoja tallien ja Uuden Verson elämään. Helppo paikka tutustua uusiin ihmisiin ja päästä mukaan toimintaan. Tule mukaan tai kysy lisää tankkitiimi (at) gmail.com.Startti

starttitiimi
Pertti, Essi ja Irina liputtavat Startin puolesta!

- Ajo-ohjeita alkuun!

Mitä?

Vaihda ykkönen silmään ja paina kaasua! Tarkoitettu erityisesti uusille toimintaan mukaan tulleille. Pohdimme yhdessä Uuden Verson yhteisön arvoja ja aakkosia sekä etsimme yhteyttä Jumalaan ja toisiimme. Startti on kuukauden mittainen pikakiihdytys, jonka aikana voit nauttia reissusta Jumalan kanssa.

Lisätietoja ja tarkemmat osoitetiedot: essi.vallbacka (at) gmail.com


Kompassi

- Kristinuskon peruspalikoita


Mitä?

Kokoonnumme kristinuskoa ja elämää koskettavien peruskysymysten äärelle yhdessä keskustellen ja kyseenalaistaenkin. Kompassi on tarkoitettu erityisesti vielä suhdettaan Jumalaan tai seurakuntaan etsiville, sekä kaikille kristinuskon ydinasioita pohtiville ja uusiin ihmisiin tutustumisesta kiinnostuneille.


Milloin?

Joka toinen maanantai klo 18.30 Yliopiston kappelilla. Lisätietoa: kompassitiimi (at) gmail.com


HeKaVa

- Syväsukelluksia uskoon


Mitä?

Hengellisen kasvun valmennusryhmä on spurtti syvemmälle uskoon, yhteyteen ja kasvuun. Kantavina teemoina ovat Uuden Verson arvot: Jumala ensin!, olet hyväksytty, lupa innostua ja suunta ulospäin. HeKaVassa ei ole kysymys oikeista vastauksista vaan oikeista kysymyksistä ja yhdessä etsimisestä.


Nuoret johtajat

- Vahvistu ja vaikuta


Mitä?

Johtaminen on vaikuttamista juuri sillä paikalla, jossa olet. Se on taito, jossa kuka tahansa voi kehittyä. Kurssi antaa hyvät valmiudet kasvaa johtajana sekä seurakunnassa että sen ulkopuolella. Kurssilla käydään läpi mm. tiimin rakentamista, henkilökohtaista kasvua, valtuuttavaa johtamista ja omaa kutsumusta.


Tarkemmat tiedot: uusiverso.fi/nj


Tallivalmentajakoulutus

- Kohti valmentavaa johtajuutta

Mitä?

Miten elää yhdessä Jumalan valtakuntaa todeksi niin rohkeasti, että se haastaa ihmisten käsityksen Jeesuksesta? Miten kasvaa tallin johtajana? Luvassa syvällinen prosessi opetuslapsena ja opetuslapseuttajana kasvamisessa. Koulutukseen sisältyy muutama koulutusviikonloppu sekä valmennustapaamisiin osallistuminen.