Kiihdytyskaistat_nuoli_tekstillä

Uskalla haluta enemmän!

Kiihdytyskaistat ovat helppoja liittymäkohtia Uuden Verson yhteisöön. Kaistoilta voi hakea vauhtia tai uusia haasteita myös omaan hengelliseen kasvuun eri vaiheissa elämää. Mikä olisi sinulle sopiva kiihdytyskaista?


Startti

starttitiimi

Oletko uusi tai uudehko? Startti on kuukauden mittainen pikakiihdytys, jossa voit tutustua Uuteen Versoon ja uusiin ihmisiin. Pohdi yhdessä elämää, omaa paikkaa yhteisössä ja etsi yhteyttä Jumalaan. Keskustelujen pohjana käytämme Uuden Verson arvoja. Tule mukaan!


Kompassi

- Kristinuskon peruspalikoita

Kokoonnumme kristinuskoa ja elämää koskettavien peruskysymysten äärelle yhdessä keskustellen ja kyseenalaistaenkin. Kompassi on tarkoitettu erityisesti vielä suhdettaan Jumalaan tai seurakuntaan etsiville, sekä kaikille kristinuskon ydinasioita pohtiville ja uusiin ihmisiin tutustumisesta kiinnostuneille.

Joka toinen maanantai klo 18.30 Yliopiston kappelilla. kompassitiimi (at) gmail.com


HeKaVa - Syvemmälle uskoon ja yhteyteen

Hengellisen kasvun valmennusryhmä pitää sisällään sekä hauskaa pintaliitoa että syväsukelluksia uskoon, yhteyteen ja kasvuun. Kantavina teemoina ovat Uuden Verson arvot: Jumala ensin!, olet hyväksytty, lupa innostua ja suunta ulospäin. Kysymys ei ole oikeista vastauksista vaan oikeista kysymyksistä ja yhdessä etsimisestä. HeKaVan päätteeksi lähdemme porukalla ulkomaan reissulle tekemään hyvää. Lähde matkalle, joka muuttaa elämäsi!

Lisää: uusiverso.fi/hekava


Sytkäri - Täyteen liekkiin

Kuka minä olen? Mitkä ovat vahvuuteni ja lahjani? Mihin haluan olla menossa? Sytkäri on neljän kuukauden mittainen matka kohti parempaa itsetuntemusta ja rohkeutta astua esiin. Sytkärin aikana pohditaan omia vahvuuksia ja persoona, rohkaistaan kokeilemaan uutta sekä etsitään omaa intohimoa ja Jumalan suunnitelmaa. Et elä sattumalta juuri nyt. Sinut on kutsuttu tätä hetkeä ja tätä elämää varten. Ja paras on vielä edessä.


Nuoret johtajat - Vahvistu ja vaikuta

Johtaminen on vaikuttamista juuri sillä paikalla, jossa olet. Se on taito, jossa kuka tahansa voi kehittyä. Kurssi antaa hyvät valmiudet kasvaa johtajana sekä seurakunnassa että sen ulkopuolella. Kurssilla käydään läpi mm. tiimin rakentamista, henkilökohtaista kasvua, valtuuttavaa johtamista ja omaa kutsumusta. Kuka olisit, jos kasvaisit täyteen mittaasi?

Tarkemmat tiedot: uusiverso.fi/nj


Tallipäällikkökoulutus

- Kohti valmentavaa johtajuutta

Miten elää yhdessä Jumalan valtakuntaa todeksi niin rohkeasti, että se haastaa ihmisten käsityksen Jeesuksesta? Miten kasvaa tallin johtajana? Luvassa syvällinen prosessi opetuslapsena ja opetuslapseuttajana kasvamisessa. Puolen vuoden mittaiseen prosessiin sisältyy viisi lähijaksoa, joiden teemat ovat orientaatio, oppiminen, johtaminen, missio ja karaktääri. Koulutus on suunnattu jo tallia vetäville tai sellaista starttaileville.