L5K9204

Yhteinen juttu

Olemme yhteisö, jossa jokainen voi olla osa kokonaisuutta. Teemme tästä yhdessä näköisemme. Haluamme, että jokainen saa laittaa lahjansa ja innostuksensa likoon. Voimme olla yhdessä palvelemassa toinen toisiamme ja samalla Jumalaa (Hebr. 6:10). Monet ajattelevat, että seurakunta on kuin mikä tahansa firma, josta saa palveluita, kunhan maksaa veronsa. Tämä pitää vain osittain paikkansa, sillä Raamatussa seurakunta on yhteisö, jossa kaikki palvelevat toisiaan. Jokaisella on jotakin annettavaa (1. Kor. 14:26).

Oman paikan ja kutsumuksen löytää usein, kun lähtee vain liikkeelle. Tule siis rohkeasti mukaan ja ota ensimmäinen askel. Tutustut samalla uusiin ihmisiin ja ehkä myös itseesi.

Palvelutiimit

Jos sinua kiinnostaa jonkin tiimin palvelutyö ja haluat lisää tietoa mahdollisuuksista, ota rohkeasti yhteyttä tiimien johtajiin!

Tankkitiimi

 Tankkitiimi vastaa siitä, että uusienkin on helppo tulla mukaan ja kokea olonsa tervetulleeksi. He vastaavat messujen tervetulotoivotuksista ja tankista eli kirkon eteisestä löytyvästä punaisesta tynnyristä, joka toimii info- ja kohtaamispaikkana. Tankkitiimi järjestää myös sisäänajoja, rentoja illanviettoja, joissa uudet ja vanhat kävijät pääsevät helposti tutustumaan toisiinsa.

Tiia Hiissa ja tiimi

tankkitiimi(at)gmail.com

Tuotanto- ja tekniikkatiimi

 Laadukas messu kutsuu sekä uusia että vanhoja kävijöitä kohtaamaan Jumalaa. Jotta messu näyttää ja kuulostaa hyvältä tarvitaan monia käsiä mm. roudaukseen, miksaukseen, valaistukseen ja esitystekniikkaan. Messu on tekijöidensä näköinen ja tekijöitä on monen näköisiä. 

Paula Mäkiprosi

paula.makiprosi(at)gmail.com

 

Mediatiimi

Viestintä yhdistää seurakuntaa. Hyvin verkostoitunut yhteisö tietää missä mennään, mitä tapahtuu ja miten tulla mukaan.

Olli Viljakainen

olli.viljakainen (at) evl.fi

Tulkkaustiimi

Tulkkaustiimi varmistaa, että myös kansainvälisemmät veljet ja siskot voivat osallistua messuun kokonaisvaltaisesti.

Lea Autio


Pyhäkoulut

Haluamme tarjota myös seuraavalle sukupolvelle mahdollisuuden kasvaa yhdessä kavereidensa kanssa, oppia tuntemaan Jumalaa ja olla tärkeä osa seurakuntaan.

Aino Latvala

Rukoustiimi

Rukouksella on voima muuttaa meitä ja maailmaa, joten liity sinäkin yhteiseen rintamaan rukouspalvelijana tai esirukoilijana.

Tiina Hämäläinen

tiina(at)uugee.org

Tarjoilutiimi

Messun sydän on kirkkokahvit, sillä vasta siellä meillä on paremmin mahdollisuus kohdata Jumalan lisäksi myös toisemme.

Ruth Hakala

Musatiimi

Musiikin kautta kaikki voivat osallistua jumalanpalvelukseen. Se yhdistää soittajia ja kuulijoita sekä puhuu enemmän kuin pelkät sanat.

Ralf-Eerik Friman

ralf-eerik.friman (at) evl.fi