Banneri_syksy14

Tallit - Liity joukkueeseen!

Lähde mukaan talliin eli joukkueeseen. Talli on kaveriporukka, jossa jaetaan elämää ja pidetään hauskaa yhdessä ja kasvetaan kohti Jumalaa. Talliporukan tarkoituksena on myös muuttaa yhdessä maailmaa piirun verran paremmaksi paikaksi. Tallit kokoontuvat kodeissa, lenkkipolulla tai julkisissa tiloissa - vain mielikuvitus on rajana. Osassa talleja on myös pienempiä ryhmiä, kuten soluja tai taistelupareja.


Uusia talleja

viljeleevarjelee_insta

Uusi Verso Viljelee ja varjelee

Kesällä 2017 viljellään Tohlopinrannassa kasviksia ja vihanneksia. Tule mukaan hauskaan porukkaan oppimaan yhdessä meidän kanssa viljelemisestä. Palsta on upean uimarannan vieressä. Kesällä voidaan käydä uimassa ja nauttia kesästä samalla kun kastellaan ja kitketään meidän palstaamme. Saamme oppia paikalliselta 4H-kerholta, joten sinun ei tarvitse  osata eikä ymmärtää mitään viljelemisestä. Syksyllä pidetään hienot sadonkorjuujuhlat jolloin grillataan ja juhlitaan satoamme.

Lisätietoja: FB-ryhmässä.

Venetalli

Isosaari Kiinostaisiko venetoiminta? Onko suurin unelmasi laittaa kapun hattu päähän ja kuskata uusia opiskelijoita Näsin aalloilla? Tai onko unelmasi haista dieselille ja oppia miten tämä paatti kulkee? Haluisitko olla tämän paatin markkinointivastaava tai miettiä mitä kaikkea M/S Isosaari-paatilla voitaisiin tehdä niin Näsillä kuin Mustanlahden satamassa.

Lisätietoja: olli.viljakainen@evl.fi tai FB-ryhmässä.

painpersetta

Päin persettä -talli

Miehille suunnattu talli, jossa saa puhua asioista niin kuin ne ovat. Talli, jossa saa olla oma itsensä. Talli, jossa halutaan mennä eteenpäin. Talli, jossa syntyy elinikäisiä ystäviä. Talli, jolla on hemmetin kova mainospuhe. Miehille suunnattu talli kokoontuu vähintään joka toinen viikko, yleensä useamminkin.

Lisätietoja: olli.viljakainen@evl.fi tai FB-viesti Ollille.luova aka artsu

Luova talli  a.k.a. artsu

Artsutallissa taiteillaan, kuunnellaan musaa, käsikirjoitetaan Tankki-animaatiota, käydään keikoilla ja näyttelyissä. Talli, jossa tehdään asioita yhdessä ja kunnioitetaan toisia. Me halutaan kasvaa ja oppia lisää itsestämme. Tallissa puhutaan kepeitä ja syvällisiä.

Lisätietoja: olli.viljakainen@evl.fi tai FB-viesti Ollille.


aapojafrendit

Aapo & frendit

”Olen itse kokenut, että kun löytää Jumalan rakkautta elämäänsä yhdessä toisten kristittyjen kans, niin kaikki omat kuviot muuttui ratkaisevasti. Elämä ei ole enää entisensä, se on paljon paljon parempi. Haluan sitä lisää.” Johanneksen evankeliumissa on kolme kertaa Jeesus käskeny et rakastakaa toisianne (Joh 13, 15). Miksi? Miten se löytyy? Virkistystä, etsintää ja elämää erityisesti sinkuille. Eka tapaaminen toukokuussa!

Lisätietoja: pertti.k.huotari@gmail.com

JOHDAtus-talli

Esimiesten, yrittäjien, johtajien sekä aiheesta kiinnostuneiden talli. 
Virtaa ja vertaistukea arjen ja oman työn haasteisiin!

Lisätietoja: a.lampinen@gmail.com 

tesoma

Tesoman perhetalli

Tesoman kirkolla starttaa syksyllä uusi perhetalli yhteistyössä Harjun seurakunnan perhetyön kanssa. Tallissa jaetaan yhdessä arkea ja pyhää koko perheen voimin. Tutustu uusiin perheisiin, vietä koko perheen laatuaikaa ja kasva yhdessä kohti Kristusta.

Lisätietoja: salla.kuisma@evl.fiOpiskelijat ja nuoret

nuorten_talli

Nuorten talli

Oletko 15-22-vuotias, uskosta kiinnostunut tai seurakuntapaikkaa etsivä nuori? Tule Nuorten talliin! Tutustutaan yhdessä rukoukseen ja ylistykseen, sekä kasvetaan yhdessä uskossa. Kokoontumiset St22:lla (Rautatienkatu 22) joka toinen perjantai klo 18.


Yhteystiedot: senja.nieminen@hotmail.com


opko

Opiskelijatalli (OPKO)

Tule mukaan joukkoon, jossa tutustumme itseemme, toisiimme ja Jumalaan. Haluamme olla levittämässä rakkauden ja armon ilmapiiriä Tampereen opiskelijamaailmaan. Tukikohtanamme toimii Tampereen yliopiston Taivaankansi-kappeli (Pinni B 5krs).

Kokoonnumme torstaisin klo 18.00 opiskelijailtaan. Näemme toisiamme myös torstaisin Café Taivaankannessa klo 13.30-14.30. Touhutaan me yhdessä paljon kaikkea muutakin. Tule rohkeasti tutustumaan. Nähdään kappelilla!

Lisätietoja: opko.fi/opiskelijat/Tampere tai markus.syrjatie(at)opko.fi.Yleistallit

kompassi

Kompassi-talli

Tahtoisitko pohtia uskonelämän peruspalikoita yhdessä toisten kanssa? Kompassitallissa on aina tilaa uusille tulijoille. Illoissa on alustus, keskustelua ryhmissä, rukousta ja iltapalaa. Kompassissa on tilaa erilaisille ajatuksille, epävarmuudelle ja kyseenalaistamisellekin. Voit liittyä mukaan milloin vain..

Lisätietoja: Annukka Isokoskelta, kompassitiimi (at) gmail.com, tai Facebookista.


ph

PH-talli

PH-talli on Länsi-Tampereella kokoontuva Jumalan sanasta ja voimasta ammentava talli. Tällä hetkelle PH-illoissa käy pääsääntöisesti yli 30-vuotiaitten pariskuntia. Jeesuksen sanoja mukaillen: "Te ette kulje eksyksissä, jos tunnette Jumalan sanan ja voiman" Mark. 12:24

Lisätiedot sinikka.jarvensivu (ät) gmail.com


sotko

Hervannan talli eli Sotko 

Hervannassa kokoontuu Sotko (sotkuisten kotien talli). Olemme talli, jonka tarkoituksena on kasvaa yhteen Jeesusta seuraten ja Hervannan aluetta palvellen. Meitä on yleensä kokoontumisissa ollut kymmenkunta nuorta aikuista. Kokoonnumme joka toinen keskiviikko jonkun kotona.

Lisätietoja: sotkotalli(ät)gmail.com


armo

Armotalli

Armotalli on kaikille avoin yleistalli, joka keskittyy hengellisen kasvun tukemiseen - hengellinen kasvuhan on ytimeltään armossa kasvamista. Toimintatapa on valmennuksellinen eli pyrimme avoimeen keskusteluun ja rehellisyyteen. Lisäksi tallissa rukoillaan ja palvellaan armolahjoilla. Välillä teemme erilaisia tempauksia, joilla pyrimme muuttamaan maailmaa piirun verran paremmaksi paikaksi. Kokoonnumme joka toinen keskiviikko kodeissa.

Lisätietoja: Heli M. helimu (ät) Hotmail.com tai Facebook-ryhmästä: Armotalli

evankeliumi_arjessa

Evankeliumi arjessa

Uusi talli kaikille arjessa omana itsenään evankelioinnista kiinnostuneille. Haluamme tukea, innostaa ja rohkaista toisiamme olemaan todistuksena arjessa siellä missä elämme ja liikumme. Kaikki olemme täynnä intoa, mutta täysin aloittelijoita tämän suhteen, joten tervetuloa!

Lisätietoja: Pasi Malkasilta, pasi.malkasilta (at) gmail.com

harava

Harava-talli

Hengellistä kasvua uskossa oleville nuorille aikuisille rennossa yhteisössä. Opetellaan yhdessä tuntemaan Jumalaa ja eletään usko todeksi. Harava on syntynyt kahden aiemman vuoden Hengellisen kasvun valmennusryhmien eli HeKaVien pohjalta.

 Iikka Kyllönen (ii.kyllonen@gmail.com)  Maria Vuoristo (maria_kulju@hotmail.comPerhetallit

Perhetalli Kaukajärvellä 

kaukaj+ñrven_perhetalli

Perhetallin näkynä on opetella Jeesuksen seuraamista aidosti yhdessä eläen. Pyrimme jakamaan omaa ja perheemme elämää palvelemalla, kuuntelemalla, rukoilemalla ja auttamalla. Meitä yhdistää alle kouluikäiset lapset ja haluamme tavoittaa samassa elämänvaiheessa eläviä lähiympäristömme perheitä. Kokoontumisissa on kerrasta riippuen perheliikuntaa, retkeilyä, yhteinen ateria, lastenhartaus, rukousta ja ylistystä. Kokoonnumme kerran kuussa sunnuntaisin pääsääntöisesti Kaukajärven seurakuntakodilla.

Lisätietoja Facebookissa: Perhetalli Kaukajärvellä


nokian_pt

Nokian perhetalli

Avoin perhetalli kokoontuu Nokialla Ryynästen perheen kodissa. Siellä pelataan, leikitään ja rupatellaan. Illan päätteeksi pidetään pieni hartaushetki ja hörpätään kuppi kuumaa nyyttärituomisten kera. Tulkaa viettämään aikaa koko perheellä yhdessä muiden kanssa.

Lisätietoja Facebookissa: Nokian perhetalli

muskari


Musiikkimatka -muskari

Uuden Verson avoin ja ilmainen muskari torstaisin klo 10-11.30 Pispalan kirkon alasalissa. Aluksi lauletaan tuttuja ja uusia lastenlauluja, jonka jälkeen lapset saavat leikkiä yhdessä. Aikuiset saavat nauttia kahvista ja yhteisestä seurasta.

Lisätietoja Facebookissa: Varikon äidit


Papas

Mamas & Papas

Varkkariperheiden talli; Isien ja äitien solut vuoroviikoin Pispalan kirkolla ja perheleirit 2 kertaa vuodessa. Tallin perheitä yhdistää alakouluikäiset lapset ja painopisteet ovat vanhemmuuden vertaistuki ja perheytyminen. Tallissa on menoa ja meininkiä, erityisesti puhetta :) Papas-ryhmään mahtuu vielä!

Lisätietoja: hpiirainen (at) gmail.comYhteisiä mielenkiinnon kohteita

er+ñversot1

Eräversot

Ajoittain Jeesus, opetuslapset ja lukemattomat muut Raamatun henkilöt vetäytyivät erämaahan syventymään ja viettämään aikaa yhdessä. Eräversot rakentuu tälle samalle perinnölle. Luomakunta kuvastaa Luojaansa ja auttaa asettamaan asioita oikeaan perspektiiviin. Tule mukaan etsimään, mistä tässä elämässä on oikein kyse!

Lisätietoja Markus Karjalaiselta: eraversot@gmail.com tai Facebooksita

lastensuojelu_b1

Lastensuojeluverkosto

Talli lastensuojelutyön ammattilaisille: vertaistukea ja oman työn kehittämistä; visiointia siitä, mitä lastensuojelutyö parhaimmillaan voi olla. Tallin tarkoituksena on pohtia, miten Jumalan valtakunnan arvot voisivat enemmän näkyä omassa työssä lastensuojelun kentällä.

Lisätietoa Saaralta: paajanensaara(at)gmail.com

teatteriverso2

Teatteri Verso

Haluamme haastaa ihmisten käsityksen Jeesuksesta tekemällä laadukasta teatteria oikeasta elämästä, kristilliseltä arvopohjalta.

"Kiitos teille! Kannatta tulla toisenkin kerran katsomaan. Padot aukesivat, taas. Ootte te huikean hyviä!" - Höyhen näytelmän katsoja

Lisätietoja: halisen.tarja@gmail.com

valo_logo

V.A.L.O. - Ihmiskaupan vastainen talli

V.A.L.O. on lyhenne sanoista vapaus, arvo, laupeus ja oikeudenmukaisuus. Nämä ovat keskeisiä arvojamme, ja määrittävät myös sitä, minkälaisia tuloksia toivomme saavuttavamme ihmiskaupan vastaisessa työssä. V.A.L.O. on kansallinen järjestö, joka toimii Tampereella osana Uuden Verson talleja sekä yhteistyössä muiden seurakuntien kanssa. Toimintaamme kuuluu tietoisuuden levittäminen, varojen kerääminen sekä koulutyö.

Lisätietoa Facebookissa tai Valmalta valma.fuchs (at) uta.fi.

go!__talli

Go!? -talli

"Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on..." Siis lähetystyössä. Haluamme yhdessä etsiä ja toteuttaa tuota paikkaa lähtijänä tai lähettäjänä. Haluamme myös pitää lähetysasioita esillä seurakunnassa sekä tukea jo maailmalle lähteneitä muistaen, että kaikki lähtee rukouksesta.

Lisätietoja: Laura Juutinen, le.juutinen (at) gmail.comMiehille

fcvarikko

FC Varikkotiimi

FC Varikkotiimi on jalkapallojoukkue, joka pelaa tällä hetkellä palloliiton Tampereen piirin harrastesarjoja. Kesäisin pelataan ulkokentillä jalkapalloa ja talvisin futsalia hallissa. Viikottaisten pelien lisäksi on säännöllisesti harjoituksia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Mukaan tulevilta toivotaan etupäässä tahtotilaa laittaa itsensä likoon ja pelata kunnolla, sekä halua toimia joukkueessa aktiivisesti. Jonkinlainen pelitausta on plussaa. Joukkueen tarkoituksena on kasvaa kristittyinä miehinä maailman parhaan urheilulajin merkeissä!

Joukkueenjohtaja, jarvinen.petteri(at)hush.com. Valmennustiimin edustaja, jukka.ranta(at)gmail.com. Facebook-ryhmä

treenitiimi

Treenitiimi

Treenitiimissä urheillaan porukalla ja välillä vähän kisataankin. Lajeina uinti, pyöräily, MTB, juoksu ja triathlon. Täysiä ja sopivasti tosissaan mutta ytimenä kuitenkin yhteys ja hyvä meininki!

Tuomas Himanka, tumppi81@yahoo.se tai Facebookissa

Miesten talli

Miesten talliin on saunan ja miesten seuran kautta syntynyt ilmapiiri, jossa uskallamme puhua uskostamme. Arjen kiireet ja paineet tarvitsevat vastapainoa. Yhdessä rukoilu ja elämän jakaminen auttaa meitä kohtaamaan toisemme ja ottamaan sen seuraavan (uskon) askeleen elämässämme.

Lisätietoa Jouni Alanen, jouni.alanen@iki.fi tai Facebookissa