Banneri_syksy14

Tallit - Liity joukkueeseen!

Lähde mukaan talliin eli joukkueeseen. Talli on kaveriporukka, jossa jaetaan elämää ja pidetään hauskaa yhdessä ja kasvetaan kohti Jumalaa. Talliporukan tarkoituksena on myös muuttaa yhdessä maailmaa piirun verran paremmaksi paikaksi. Tallit kokoontuvat kodeissa, lenkkipolulla tai julkisissa tiloissa - vain mielikuvitus on rajana. Osassa talleja on myös pienempiä ryhmiä, kuten soluja tai taistelupareja.Opiskelijat ja nuoret

nuorten_talli

Nuorten talli

Oletko 15–22-vuotias, uskosta kiinnostunut tai seurakuntapaikkaa etsivä nuori? Tule Nuorten talliin! Tutustutaan yhdessä rukoukseen ja ylistykseen, sekä kasvetaan yhdessä uskossa. Kokoontumiset St22:lla (Rautatienkatu 22) joka toinen perjantai klo 18.


Lisätietoja: senja.nieminen (at) hotmail.com


opko

Opiskelijatalli (OPKO)

Tule mukaan joukkoon, jossa tutustumme itseemme, toisiimme ja Jumalaan. Haluamme olla levittämässä rakkauden ja armon ilmapiiriä Tampereen opiskelijamaailmaan. Tukikohtanamme toimii Tampereen yliopiston Taivaankansi-kappeli (Pinni B, 5. krs).

Kokoonnumme torstaisin klo 18.00 opiskelijailtaan. Näemme toisiamme myös torstaisin Café Taivaankannessa klo 13.30-14.30. Touhutaan me yhdessä paljon kaikkea muutakin. Tule rohkeasti tutustumaan. Nähdään kappelilla!

Lisätietoja: opko.fi/opiskelijat/Tampere tai markus.syrjatie (at) opko.fi.

fellowship

International Fellowship

Come join us at the University Chapel for prayer and Bible study. You do not have to have a Christian background to join us. If you are interested in knowing more about the Bible, or want to discuss matters of faith, or simply want to meet people, or learn about more about Finnish culture, this is your chance!

 Every Second Tuesday (odd weeks) at the University Chapel  (Kanslerinrinne 1, Pinni B, 5th floor)  Contact Information: markus.syrjatie@opko.fi , 040 8388912, FB: IFES Tampere 

Yleistallit

kompassi

Kompassi-talli

Tahtoisitko pohtia uskonelämän peruspalikoita yhdessä toisten kanssa? Kompassi-tallissa on aina tilaa uusille tulijoille. Illoissa on alustus, keskustelua ryhmissä, rukousta ja iltapalaa. Kompassissa on tilaa erilaisille ajatuksille, epävarmuudelle ja kyseenalaistamisellekin. Voit liittyä mukaan milloin vain.

Lisätietoja Annukka Isokoskelta: kompassitiimi (at) gmail.com tai Facebookista.


ph

Kipinätalli

Kipinätalli kokoontuu parillisilla viikoilla keskiviikkoisin klo 17.30-20.00 Länsi-Tampereella. Kipinää arkeen ja uskoon. Lisätietoja Heliltä: helimu (at) hotmail.comsotko

Hervannan talli eli Sotko 

Hervannassa kokoontuu Sotko (sotkuisten kotien talli). Olemme talli, jonka tarkoituksena on kasvaa yhteen Jeesusta seuraten ja Hervannan aluetta palvellen. Meitä on yleensä kokoontumisissa ollut kymmenkunta nuorta aikuista. Kokoonnumme joka toinen keskiviikko jonkun kotona.

Lisätietoja: sotkotalli (at) gmail.com

Aapo & frendit

aapojafrendit

”Olen itse kokenut, että kun löytää Jumalan rakkautta elämäänsä yhdessä toisten kristittyjen kans, niin kaikki omat kuviot muuttui ratkaisevasti. Elämä ei ole enää entisensä, se on paljon paljon parempi. Haluan sitä lisää.” Johanneksen evankeliumissa on kolme kertaa Jeesus käskeny et rakastakaa toisianne (Joh 13, 15). Miksi? Miten se löytyy? Virkistystä, etsintää ja elämää erityisesti sinkuille. Eka tapaaminen toukokuussa!

Lisätietoja: pertti.k.huotari (at) gmail.com
Perhetallit

Perhetalli Kaukajärvellä 

kaukaj+ñrven_perhetalli

Perhetallin näkynä on opetella Jeesuksen seuraamista aidosti yhdessä eläen. Pyrimme jakamaan omaa ja perheemme elämää palvelemalla, kuuntelemalla, rukoilemalla ja auttamalla. Meitä yhdistää alle kouluikäiset lapset ja haluamme tavoittaa samassa elämänvaiheessa eläviä lähiympäristömme perheitä. Kokoontumisissa on kerrasta riippuen perheliikuntaa, retkeilyä, yhteinen ateria, lastenhartaus, rukousta ja ylistystä. Kokoonnumme kerran kuussa sunnuntaisin pääsääntöisesti Kaukajärven seurakuntakodilla.

Lisätietoja Facebookissa: Perhetalli Kaukajärvellä

Papas

Mamas & Papas

Varkkariperheiden talli; Isien ja äitien solut vuoroviikoin Pispalan kirkolla ja perheleirit 2 kertaa vuodessa. Tallin perheitä yhdistää alakouluikäiset lapset ja painopisteet ovat vanhemmuuden vertaistuki ja perheytyminen. Tallissa on menoa ja meininkiä, erityisesti puhetta :) Papas-ryhmään mahtuu vielä!

Lisätietoja: hpiirainen (at) gmail.com


muskari

Musiikkimatka-muskari

Uuden Verson avoin ja ilmainen muskari joka toinen maanantai (parillisilla viikoilla) klo 10-11.30 Tesoman kirkossa. Aluksi lauletaan tuttuja ja uusia lastenlauluja, jonka jälkeen lapset saavat leikkiä yhdessä. Aikuiset saavat nauttia kahvista ja yhteisestä seurasta.

Lisätietoja Facebookissa: Varikon äidit

Perheiden ulkoilutalli

Perhetalli ulkoilee yhdessä kahdesti kuussa sunnuntaisin erilaisissa jännittävissä maisemissa. Tsekkaamme mm. Epilän kylpylänrauniot ja citykanat. Tutustumme  toisiimme ja luomakuntaan. Jokaiseen kertaan kuuluu eväiden syöntiä ja pieni hengellinen osuus. 

Lisätietoja tea.vuorela (at) fimnet.fi tai FB-ryhmästä Uuden Verson perheulkoilutalliYhteisiä mielenkiinnon kohteita

er+ñversot1

Eräversot

Ajoittain Jeesus, opetuslapset ja lukemattomat muut Raamatun henkilöt vetäytyivät erämaahan syventymään ja viettämään aikaa yhdessä. Eräversot rakentuu tälle samalle perinnölle. Luomakunta kuvastaa Luojaansa ja auttaa asettamaan asioita oikeaan perspektiiviin. Tule mukaan etsimään, mistä tässä elämässä on oikein kyse!

Lisätietoja Markus Karjalaiselta: eraversot (at) gmail.com tai Facebookista

lastensuojelu_b1

Lastensuojeluverkosto

Talli lastensuojelutyön ammattilaisille: vertaistukea ja oman työn kehittämistä; visiointia siitä, mitä lastensuojelutyö parhaimmillaan voi olla. Tallin tarkoituksena on pohtia, miten Jumalan valtakunnan arvot voisivat enemmän näkyä omassa työssä lastensuojelun kentällä.

Lisätietoja Hanna-Marialta: hannamaria29 (at) gmail.com

teatteriverso2

Teatteri Verso

Haluamme haastaa ihmisten käsityksen Jeesuksesta tekemällä laadukasta teatteria oikeasta elämästä, kristilliseltä arvopohjalta.

"Kiitos teille! Kannattaa tulla toisenkin kerran katsomaan. Padot aukesivat, taas. Ootte te huikean hyviä!" - Höyhen-näytelmän katsoja

Lisätietoja: halisen.tarja (at) gmail.com

go!__talli

Go!?-talli

"Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on..." Siis lähetystyössä. Haluamme yhdessä etsiä ja toteuttaa tuota paikkaa lähtijänä tai lähettäjänä. Haluamme myös pitää lähetysasioita esillä seurakunnassa sekä tukea jo maailmalle lähteneitä muistaen, että kaikki lähtee rukouksesta.

Lisätietoja Laura Juutiselta: le.juutinen (at) gmail.com


luova aka artsu

Luova talli  a.k.a. artsu

Artsutallissa taiteillaan, kuunnellaan musaa, käsikirjoitetaan Tankki-animaatiota, käydään keikoilla ja näyttelyissä. Talli, jossa tehdään asioita yhdessä ja kunnioitetaan toisia. Me halutaan kasvaa ja oppia lisää itsestämme. Tallissa puhutaan kepeitä ja syvällisiä.

Lisätietoja: olli.viljakainen@evl.fi tai FB-viesti Ollille.

JOHDAtus-talli

Esimiesten, yrittäjien, johtajien sekä aiheesta kiinnostuneiden talli. 
Virtaa ja vertaistukea arjen ja oman työn haasteisiin!

Lisätietoja: a.lampinen (at) gmail.com Miehille

fcvarikko

FC Varikkotiimi

FC Varikkotiimi on jalkapallojoukkue, joka pelaa tällä hetkellä palloliiton Tampereen piirin harrastesarjoja. Kesäisin pelataan ulkokentillä jalkapalloa ja talvisin futsalia hallissa. Viikottaisten pelien lisäksi on säännöllisesti harjoituksia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Mukaan tulevilta toivotaan etupäässä tahtotilaa laittaa itsensä likoon ja pelata kunnolla, sekä halua toimia joukkueessa aktiivisesti. Jonkinlainen pelitausta on plussaa. Joukkueen tarkoituksena on kasvaa kristittyinä miehinä maailman parhaan urheilulajin merkeissä!

Lisätietoja: joukkueenjohtaja, jarvinen.petteri (at) hush.com tai valmennustiimin edustaja, jukka.ranta (at) gmail.com tai Facebookista

treenitiimi

Treenitiimi

Treenitiimissä urheillaan porukalla ja välillä vähän kisataankin. Lajeina uinti, pyöräily, MTB, juoksu ja triathlon. Täysiä ja sopivasti tosissaan mutta ytimenä kuitenkin yhteys ja hyvä meininki!

Lisätietoja Tuomas Himangalta: tumppi81 (at) yahoo.se tai Facebookista

Miesten talli

Miesten talliin on saunan ja miesten seuran kautta syntynyt ilmapiiri, jossa uskallamme puhua uskostamme. Arjen kiireet ja paineet tarvitsevat vastapainoa. Yhdessä rukoilu ja elämän jakaminen auttaa meitä kohtaamaan toisemme ja ottamaan sen seuraavan (uskon)askeleen elämässämme.

Lisätietoja Jouni Alaselta: jouni.alanen (at) iki.fi tai Facebookista

painpersetta

Päin persettä -talli

Miehille suunnattu talli, jossa saa puhua asioista niin kuin ne ovat. Talli, jossa saa olla oma itsensä. Talli, jossa halutaan mennä eteenpäin. Talli, jossa syntyy elinikäisiä ystäviä. Talli, jolla on hemmetin kova mainospuhe. Miehille suunnattu talli kokoontuu vähintään joka toinen viikko, yleensä useamminkin.

Lisätietoja: olli.viljakainen@evl.fi tai FB-viesti Ollille.