fillari2
Olli 26.2.2017

Vaikka Varikkomessu jää pienelle kesätauolle, seurakuntayhteyden ja hengellisen elämän ei tarvitse jäädä. Kesällä kokoontuu edelleen moni talli, joihin voi mennä mukaan. Myös erilaisia kesärientoja voi kuka vain järjestää spontaanisti ja kutsua muita mukaan. Siihen paras väylä on Facebookissa Varikko-niminen keskusteluryhmä.

Kesän messut Pispalassa

 • 18.6. vain klo 16 kevätkauden päätösmessu
 • 30.7. vain klo 16 syyskauden aloitusmessu
 • 14.8. klo 13 avoin Leirimessu Pättinniemessä

Tapahtumat

 • Basecamp tunnus mv nega
  BaseCamp 10.-13.8. Aitolahden Pättinniemi

BaseCamp on Uuden Verson yhteinen kesätapahtuma! Neljä päivää luonnon helmassa, veden äärellä, mukavalla porukalla. Tasokkaan opetuksen ja hyvän musiikin lisäksi saat mahdollisuuden kokeilla mm. pariakrobatiaa, ottaa erän värikuulasotaa, purkaa energiaa lippurugbyssä tai villiintyä musiikin rytmeistä. Musiikissa vierailemassa Brosef ja opettamassa Matti Mäkinen. Leirin päätteeksi sunnuntaina 13.8. klo 13 järjestetään myös kaikille yhteinen jumalanpalvelus.  Lue lisää BaseCampistä täältä.

 • Perhepäivä BaseCampilla 12.8.

Tänä vuonna myös perheet pääsevät mukaan leiritunnelmaan.

 • Melontaretki Haukkajoelle 9.-11.6.

Eräversot järjestää melontaretken Haukkajoelle. Lisätiedot ja ilmoittautumiset eraversot@gmail.com.

 • New Wine 12.-16.7. Himos

New Wine -kesätapahtuma on koko perheen ja koko seurakuntaperheen juttu. Kesälomaa ja Jumalan kohtaamista samassa paketissa.  Ylistyksestä vastaa Verkosto Kollektiivi. Puhujavieraina ovat kirkkoherra Mark Melluish ja New Winen kansainvälisen työn johtaja Mark Aldridge Englannista. Lisätietoja täältä.

 • Hengen uudistuksen kesäjuhlat 4.-6.8. Ikaalinen

Kesäjuhlien teemana on tänä vuonna rohkea rukous ja rohkea elämä. Lisätietoja täältä.

Tallit

 • Uusi Verso Viljelee ja varjelee

Kesällä 2017 viljellään Tohlopinrannassa kasviksia ja vihanneksia. Tule mukaan hauskaan porukkaan oppimaan yhdessä meidän kanssa viljelemisestä. Kesällä voidaan käydä uimassa ja nauttia kesästä samalla kun kastellaan ja kitketään meidän palstaamme.  Syksyllä pidetään hienot sadonkorjuujuhlat jolloin grillataan ja juhlitaan satoamme.  Lisätietoja: FB-ryhmässä.

 • Venetalli

Onko suurin unelmasi laittaa kapun hattu päähän ja kuskata uusia opiskelijoita Näsin aalloilla? Tai onko unelmasi haista dieselille ja oppia miten tämä paatti kulkee? Mitä kaikkea M/S Isosaari-paatilla voitaisiin tehdä niin Näsillä kuin Mustanlahden satamassa.  Lisätietoja: olli.viljakainen@evl.fi tai FB-ryhmässä.

 • FC Varikkotiimi

FC Varikkotiimi on jalkapallojoukkue, joka pelaa tällä hetkellä palloliiton Tampereen piirin harrastesarjoja. Mukaan tulevilta toivotaan etupäässä tahtotilaa laittaa itsensä likoon ja pelata kunnolla, sekä halua toimia joukkueessa aktiivisesti. Joukkueenjohtaja, jarvinen.petteri(at)hush.com. Valmennustiimin edustaja, jukka.ranta(at)gmail.com. Facebook-ryhmä

 • Sotko

Hervannan Sotkuisten kotien talli kokoontuu myös kesäisin parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 18. Hyppää mukaan tallin kesätunnelmiin: sotkotalli(ät)gmail.com.