BaseCamp 2017

10.-13.8. Pättinniemen leirikeskus, Aitolahti

Matti_Makinen2BaseCamp on Uuden Verson yhteinen kesätapahtuma! Neljä päivää luonnon helmassa, veden äärellä, mukavalla porukalla. Luvassa on hyvää musaa, Jumalan sanaa, grilli-iltoja, saunomista, toimintaa ja unohtumattomia hetkiä. BaseCampin tarkoitus on luoda yhteyttä, syventää hengellistä kasvua, innostua yhteisestä uskosta ja räväyttää syyskausi komeasti käyntiin. Tapahtuma vietetään Pättinniemen leirikeskuksessa Aitolahdessa.

BaceCampia tähdittävät tänä vuonna työntekijöiden lisäksi myös Matti Mäkinen sekä kesämeiningistä vastaa muusiikin puolella akustista gospelräppiä soittava Brosef. Matti Mäkinen on rento ja räväkkä KRS:n kouluttaja, joka on tehnyt pitkän uran Tampereen nuorisotyössä ja ollut itsekin mukana Uuden Verson kehittämisessä.

Tänä vuonna myös perheet pääsevät nauttimaan leiritunnelmasta 12.8. lauantaina!

Iltapäivisin ohjelmassa on hauskoja, virkistäviä ja ehkä vähän venyttäviäkin aktiviteetteja. Saat mahdollisuuden kokeilla mm. pariakrobatiaa, ottaa erän värikuulasotaa, purkaa energiaa lippurugbyssä tai villiintyä musiikin rytmeistä.

BaseCamp tulee olemaan jälleen kesän huikein tapahtuma!


Hinnat:

agro60e/ koko leiri (to-su)
50e/ perjantai-illasta sunnuntaihin (pe päivällisen jälkeen)
25e/ päivä
10e/ lapsi perhepäivässä

Mukaan omat lakanat ja pyyhe.

BaseCampille 15-17-vuotiaat voivat tulla mukaan vanhempien luvalla (lupalapun saat sähköpostiisi). Sitä nuoremmat lapset saavat tulla mukaan aikuisen luvalla ja valvonnassa, mutta perhemajoitusta ei voida luvata. Osa aktiviteeteista ei sovi lapsille.


Ilmoittaudu BaseCampille

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.7. ja ilmoittautumiset ovat sitovia. Leirimaksusta lähetetään lasku kotiin.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.