Tule mukaan timeihin!

Meillä on erilaisia tiimejä, jotka toteuttavat mm. sytyttäviä messuja ja muita tapahtumia. Löytyy pyhäkoulutiimiä, musatiimiä, tekniikka- ja tuotantotiimiä... Sinulle sopiva tiimi löytyy varmasti! Tule messun jälkeen Tankille tai laita mailia Raffelle, ralf-eerik.friman@evl.fi.

Jos sinua kiinnostaa jokin tietty tiimi ja haluat kuulla lisää sen mahdollisuuksista, voit ottaa yhteyttä myös suoraan tiimien johtajiin.

Palvelutiimit

Tekniikka- ja tuotantotiimi

Laadukas messu kutsuu sekä uusia että vanhoja kävijöitä kohtaamaan Jumalaa. Jotta messu näyttää ja kuulostaa hyvältä, tarvitaan monia käsiä mm. roudaukseen, miksaukseen, valaistukseen ja esitystekniikkaan. Messu on tekijöidensä näköinen ja tekijöitä on monen näköisiä.

Louis Botha - miksaus, ääni
lh.botha (at) gmail.com

Olli Miettinen - screeni
olli.miettinen (at) yahoo.com

Musatiimi

Musiikin kautta kaikki voivat osallistua jumalanpalvelukseen. Se yhdistää soittajia ja kuulijoita sekä puhuu enemmän kuin pelkät sanat.

Ralf-Eerik Friman

ralf-eerik.friman (at) evl.fi

Juontotiimi

Juontajat ovat luomassa messun tunnelmaa ja kuljettavat messua eteenpäin niin, että kaikki tietävät, missä mennään ja mitä tapahtuu.

Inkeri Pyylampi & Susanna Sarimaa
inkeri.pyylampi (at) gmail.com
susanna.sarimaa (at) uusitie.com

Tulkkaustiimi

Tulkkaustiimi varmistaa, että myös kansainvälisemmät veljet ja siskot voivat osallistua messuun kokonaisvaltaisesti.

Lea Autio
lea.luodes (at) gmail.com

Pyhäkoulut

Haluamme tarjota myös seuraavalle sukupolvelle mahdollisuuden kasvaa yhdessä kavereidensa kanssa, oppia tuntemaan Jumalaa ja olla tärkeä osa seurakuntaa.

Sini-Marja Aronen
sini-marja.aronen (at) evl.fi

Rukoustiimi

Rukouksella on voima muuttaa meitä ja maailmaa, joten liity sinäkin yhteiseen rintamaan rukouspalvelijana tai esirukoilijana.

Tiina Hämäläinen
tiina (at) uugee.org

Mediatiimi

Viestintä yhdistää seurakuntaa. Hyvin verkostoitunut yhteisö tietää missä mennään, mitä tapahtuu ja miten tulla mukaan.

Olli Viljakainen
olli.viljakainen (at) evl.fi

Muut tehtävät

Mikäli haluaisit palvella messussa silloin tällöin jossain muussa tehtävässä, ole rohkeasti yhteyksissä ja kysy lisää! Mahdollisuuksia löytyy.

Ralf-Eerik Friman
ralf-eerik.friman (at) evl.fi